Panvice na palacinky
Panvica na palacinky s nepriľnavým povrchom 26cm Ornella 54072
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 25cm METALLIC LINE BURGUNDY EDITION 19064
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 28cm METALLIC LINE BURGUNDY EDITION 19065
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 25cm METALLIC LINE CARBON PRO EDITION 19311
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 25cm METALLIC LINE ROSE GOLD EDITION 19431
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 28cm METALLIC LINE ROSE GOLD EDITION 19432
Panvica na palacinky s titánovým povrchom 25cm MOONLIGHT COLLECTION 19828
Panvica na palacinky s titánovým povrchom 25cm I-ROSE COLLECTION 19925
Panvica na palacinky s titánovým povrchom 25cm EMERALD COLLECTION 20122
Panvica na palacinky s nepriľnavým povrchom 25cm MONACO COLLECTION 20749
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 25cm FOREST LINE 20836
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 26cm GRANIT DIAMOND LINE INDUCTION BOTTOM 20877
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 24cm 21057
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 24cm BLACK 21059
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 24cm RED 21060
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 24x2cm BLACK 21061
Panvica na palacinky s mramorovým povrchom 24x2cm GREY 21062
Panvice na palacinky sú v každej kuchyni potrebné na prípravu palaciniek aj iných jedál. Majú hladké dno, ktoré účinne pomáha predchádzať prilepeniu palaciniek. Panvice na palacinky sa môžu použiť aj na prípravu ďalších jedál, ako sú omelety, lievance a wafle.
Panvice na palacinky s nepriľnavým povrchom
Panvice na palacinky s nepriľnavým povrchom bránia tomu, aby sa palacinky na panvicu prilepili. To uľahčuje ich obracanie a predchádza pripáleniu. Špeciálny nepriľnavý povrch panvice uľahčuje čistenie. Nepriľnavý povrch panvice je odolnejší ako bežný povrch, je tiež menej náchylný na poškriabanie a poškodenie.
Panvice na palacinky s mramorovým povrchom
Mramorový povrch panvice zaisťuje rovnomernejšie rozloženie tepla, čo vedie k rýchlejšiemu a rovnomernejšiemu pečeniu palaciniek. Mramorový povrch panvice umožňuje použiť menšie množstvo oleja alebo masla pri pečení palaciniek. Menšou nevýhodou je fakt, že mramorový povrch panvice je náročnejší na čistenie. Pri čistení sa vôbec neodporúča používať silnú a agresívnu chémiu.